Mall you need is love

En elegant inredning, former som påminner om den franska Riveran, enkelhet och elegans i design. Allt detta kan du hitta på nästan 70 000 kvadratmeter i centrala Gdynia, perfekt anslutna till bussar, trådbussar och pendeltåg. Där kombineras i två plan de senaste trenderna inte bara inom mode utan också inom teknik och service.

Alla som älskar skandinaviska märken som KappAhl, Cubus, H&M och Pandora eller polska varumärken som Reserved, Mohito, Lavard, Simple, Sinsay och många andra kan hitta något som passar dem bland Rivieras 250 olika klädbutiker. Där finns också ställen som Massimo Duti, Zara Home och salongen TK MAXX, eller Pommerns första  VAN GRAAF-salong, Trestadens första Hugo Boss (showroom BOSS Store) och Centraleuropas största Nikebutik på sammanlagt över 400 kvm. I slutet av 2015 tillkommer även Tiger Gym och många nya häftiga varumärken.

Det är inte enbart mode som gäller på Riviera Centrum. Det viktigaste för denna mall är familjerna och man månar också om den fritid som de tillbringar här. Speciellt de yngre besökarna är väl försedda med olika evenemang. Till exempel har teaterföreställningar varje månad blivit en tradition. Skådespelare från hela Pommern utbildar och underhåller unga sinnen direkt från Rivieras scen som är en del av Kids Club (ett program för familjer med barn). Familjer kan också sitta i en av de 35 stämningsfulla restaurangerna och kaféerna i lekcentret Fun Park och lekplatser som finns överallt.

 

Riviera, Gdynia
Riviera, Gdynia

Centrum Riviera uppskattas inte bara av besökare utan också av juryer och certifieringsorganisationer. Det har resulterar i att Riviera har tilldelats certifikatet BREEAM-IN USE på excellent nivå i kategorin Asset och Building Management. Centrumets direktör, Marek Ciszewski, har fått utmärkelsen “Gdynia utan hinder” för pedagogiska och sociala aktiviteter för de boende i Gdynia, speciellt för personer med funktionsnedsättning.

Slutet av oktober är en viktig period i Rivierans liv. Under denna tid kommer centrumet att fira sin andra födelsedag. Då blir det åter möjligt att delta bland annat i Fashion Day och bli uppdaterad i de senaste modetrenderna för höst- och vintersäsongen 2015/2016. Andra överraskningar väntar.  

Det finns förstås också WiFi och bekväma toaletter. Information om centrumet och dess kampanjer ges vid informationsdisk och infokioskar. Den som vill  få underhållning kan ta sig till den så kallade sociala väggen på första våningen, där man kan rita, spela spel och även skicka bilder till sin profil på ett socialt nätverk. Riviera är det första köpcentrum i Pommern som är helt anpassat till ny teknik, bland annat tack vare en app som presenterar alla affärer, kampanjer och hjälper besökarna att navigera runt anläggningen. Riviera Centrum vet att mall you need is love!

Gdynia, karta
Gdynia, karta