Sol och bad på Polens Riviera

Mil efter mil av fantastiska vita sandstränder och ett paradis för alla som vill bada, sola, segla, surfa, paddla eller bara lata sig. Längs Östersjökusten finns spa, bad och avkoppling, året om. Sommartid njuter du av milslånga vita sandstränder med bad och sol. Andra årstider är det mysigt att ta en lång promenad på stranden och sedan unna sig en skön spa-behandling.
Sopot är en klassisk kurort som utvecklats till ett bad- och nöjesparadis mitt på Polens Riviera. Njut av ett myllrande folkliv och en skön avslappnad stämning på caféer, dansställen och pubar längs gågatan Monte Cassino. En lång vit sandstrand och ett paradis för alla som vill sola, bada, surfa eller bara koppla av.

Stranden

Halvön Hel är ett naturfenomen, en 34 km landtunga endast 200 m bred på smalaste stället. Hel är kantad av små mysiga kustbyar och badhotell. Njut av fantastiska stränder, vattensport och mysiga restauranger.
Jurata omtalas i hela Polen som en plats dit många polska kändisar åker på semester. Nära Jurata ligger Jastarnia med många smårestauranger och barer, en fin promenadbrygga och en liten flygplats.
Den vackra fiskebyn och kurorten Leba har bra bad och ett pulserande gatuliv. Leba ligger 10 km från den fantastiska nationalparken Slowinski med ökenvandring bland sanddynerna. Turen börjar i Rabka ca 4 km från Leba, hyr cyklar eller åk elvagnar till sanddynerna.

På stranden
Som är den östligaste delen av polska Östersjökusten, och sträcker sig mellan Gdańsk och gränsen med Kaliningrad. Merparten består av en lång och smal landtunga. Här finns långa och breda sandstränder med stora chanser att hitta bärnsten. Vacker natur och många fågelreservat.

Spaanlägningar

INSTYTUT SPA på Hotell Hafner i Sopot

Hotell Haffner

ul. Haffnera 59

81-715 Sopot

www.hotelhaffner.pl

  • ansiktsbehandlingar
  • kroppsbehandlingar
  • massage
  • relaksavdelningen med bastu, simbassäng, gym

Spaanlägningen använder kosmetika Kanebo International, Babor, AA Prestige

Bokningen: 58 55 09 853 och office@hotelhaffner.pl

 

Med Spa i Hotell Gdansk

Hotell Gdansk

ul. Szafarnia 9

80-755 Gdańsk

http://hotelgdansk.com.pl/med_spa_gdansk,1602,1606,1,pages.html

Anlägningen är updelad i Sauna Center och en del med behandlingsrum. I Sauna Center finns salt- och isgrotta, torrbastu med färgterapi och ångbastu. Behandlingsrummen är utrustade med moderna maskiner.

Bokningen +48 58 300 17 08 och spa@hotelgdansk.pl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *